- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Dede ... pontosan!!!!
A lényeg ... sikerül a csatlakozás, minden ok, de ha a Bluetooth Audio-t állítom be csatornának, akkor egy ilyen zajszerű audiofolyamot hallok (Aminek a hossza meg talán a dallama is hasonló ahhoz amit hallanom kellene ... magyarul mintha rosszul lenne kódolva/dekódolva ...) Bluetooth High Quality Audio esetén pedig semmit
Mivel mindkét kulccsal ezt csinálta, ezért valszeg máshol van a gond ... lehet hogy SW-es ... De ennél nem nagyon lehet kodekgond
De akkor mi??? -
DummyBoy
senior tag
válasz
DummyBoy #105 üzenetére
Nabaxameg ...
Próbálgatom, a Headset beindul, de az Audio Gateway nem ... próbálos a Setup Wizardot meg a Search-et meg mindent erre azt írja hogy Device ''Nokia HS-54W'' does not support service 'Audio Gateway' ...
???? Merménem ????
Lehet hogy túl új még? Nem hinném, hogy kihagyták belőlle ezt ... -
DummyBoy
senior tag
Köszi a gyors reflektálást
Odáig jutottam, hogy párosítottam az eszközöket, megjelent a Heccet a My BlueTooth Placesban, ott kapcsolódás, elkezdett csörögni a Headset, felvétel gomb, és Csatlakoztatva ...
Audio Gateway és Headset rész elméletileg megy, engedélyezve van, de valahogy nem akar audiogétvéjkedni ... tehát utánna nem igazánvolt audiokapcsolat ...
Próbáltam Skype próbahívásával, de sem a hangokat nem hallottam, sem felvételt készíteni ... utánna TeamsPeak Voice detection sem vett észre, majd csak ezek után állítottam át az XP Audio részét BT-re (Eddig mindig csak SW-ben ...) és ott hangrögzítő, de az sem vett fel semmit ...
Még egy kérdésem lenne ... tegyük fel hogy sikerül megoldanom ezt a problémát ... (Bízom benne hogy nem hw-es okai vannak, csupán saját lámaságom ...)
Úgy tudok én kommunikációra használni így headsetet, hogy nem default Audio cuccnak adom meg a BT Audio-t hanem csak az adott programban? (Például háttérben futó játék szól a hangfalakon, Skype pedig csak a BT headset-en?) -
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek
Én is ezügyben nézelődtem, kaptam ajándékba BT heccet-et (Nokia HS-54W) és Dongle-t (Hmmm ... kékMade In Taiwan
)
Sikerült több fórumot nézegetve odáig eljutni, hogy egy MSI oldaláról szerzett Widcomm drivert (Hasraütésszerűen kiválasztva ...) feltelepítettem, Dongle műxik, A 6230-asomat és a Headset-et is sikerült párosítani, kapcsolódni is ...
Csatlakoztam a Headsettel, csipogott, Megjelent 2 új audioeszköz is (BT Audio és BT High Quality Audio) felvettem, de onnantól megállt a tudományom ...
Nincs hang ... Próbáltam úgy működésre bírni hogy TeamSpeak vagy Skype-nál a Bluetooth eszközök vannak beállítva, de úgy néz ki valami okból kifolyólag nem akar kommunikálódni a dolog ... próbáltam azt is hogy átállítottam a BT cuccot alapértelmezettnek, de a Hangrögzítő nem nagyon akart felvenni semmit ...
Mi lehet a gond?
1: Mivel a driver telepítése után a Dongle felismerte a Telefon és a Headsetet is gondolom mindkettő műxik ...
2: Headset telefonnal műxik ...
Mit sakkozhattam el? Este szórakozok tovább vele, de addig jó lenne ha valami ötletet kaphatnék
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest