Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Köszi a gyors reflektálást

Odáig jutottam, hogy párosítottam az eszközöket, megjelent a Heccet a My BlueTooth Placesban, ott kapcsolódás, elkezdett csörögni a Headset, felvétel gomb, és Csatlakoztatva ...
Audio Gateway és Headset rész elméletileg megy, engedélyezve van, de valahogy nem akar audiogétvéjkedni ... tehát utánna nem igazánvolt audiokapcsolat ...
Próbáltam Skype próbahívásával, de sem a hangokat nem hallottam, sem felvételt készíteni ... utánna TeamsPeak Voice detection sem vett észre, majd csak ezek után állítottam át az XP Audio részét BT-re (Eddig mindig csak SW-ben ...) és ott hangrögzítő, de az sem vett fel semmit ...
Még egy kérdésem lenne ... tegyük fel hogy sikerül megoldanom ezt a problémát ... (Bízom benne hogy nem hw-es okai vannak, csupán saját lámaságom ...)
Úgy tudok én kommunikációra használni így headsetet, hogy nem default Audio cuccnak adom meg a BT Audio-t hanem csak az adott programban? (Például háttérben futó játék szól a hangfalakon, Skype pedig csak a BT headset-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest