- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Köszi a gyors reflektálást

Odáig jutottam, hogy párosítottam az eszközöket, megjelent a Heccet a My BlueTooth Placesban, ott kapcsolódás, elkezdett csörögni a Headset, felvétel gomb, és Csatlakoztatva ...
Audio Gateway és Headset rész elméletileg megy, engedélyezve van, de valahogy nem akar audiogétvéjkedni ... tehát utánna nem igazánvolt audiokapcsolat ...
Próbáltam Skype próbahívásával, de sem a hangokat nem hallottam, sem felvételt készíteni ... utánna TeamsPeak Voice detection sem vett észre, majd csak ezek után állítottam át az XP Audio részét BT-re (Eddig mindig csak SW-ben ...) és ott hangrögzítő, de az sem vett fel semmit ...
Még egy kérdésem lenne ... tegyük fel hogy sikerül megoldanom ezt a problémát ... (Bízom benne hogy nem hw-es okai vannak, csupán saját lámaságom ...)
Úgy tudok én kommunikációra használni így headsetet, hogy nem default Audio cuccnak adom meg a BT Audio-t hanem csak az adott programban? (Például háttérben futó játék szól a hangfalakon, Skype pedig csak a BT headset-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs