Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek

Én is ezügyben nézelődtem, kaptam ajándékba BT heccet-et (Nokia HS-54W) és Dongle-t (Hmmm ... kék
Made In Taiwan
)
Sikerült több fórumot nézegetve odáig eljutni, hogy egy MSI oldaláról szerzett Widcomm drivert (Hasraütésszerűen kiválasztva ...) feltelepítettem, Dongle műxik, A 6230-asomat és a Headset-et is sikerült párosítani, kapcsolódni is ...
Csatlakoztam a Headsettel, csipogott, Megjelent 2 új audioeszköz is (BT Audio és BT High Quality Audio) felvettem, de onnantól megállt a tudományom ...
Nincs hang ... Próbáltam úgy működésre bírni hogy TeamSpeak vagy Skype-nál a Bluetooth eszközök vannak beállítva, de úgy néz ki valami okból kifolyólag nem akar kommunikálódni a dolog ... próbáltam azt is hogy átállítottam a BT cuccot alapértelmezettnek, de a Hangrögzítő nem nagyon akart felvenni semmit ...
Mi lehet a gond?
1: Mivel a driver telepítése után a Dongle felismerte a Telefon és a Headsetet is gondolom mindkettő műxik ...
2: Headset telefonnal műxik ...
Mit sakkozhattam el? Este szórakozok tovább vele, de addig jó lenne ha valami ötletet kaphatnék
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs