Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek

Én is ezügyben nézelődtem, kaptam ajándékba BT heccet-et (Nokia HS-54W) és Dongle-t (Hmmm ... kék
Made In Taiwan
)
Sikerült több fórumot nézegetve odáig eljutni, hogy egy MSI oldaláról szerzett Widcomm drivert (Hasraütésszerűen kiválasztva ...) feltelepítettem, Dongle műxik, A 6230-asomat és a Headset-et is sikerült párosítani, kapcsolódni is ...
Csatlakoztam a Headsettel, csipogott, Megjelent 2 új audioeszköz is (BT Audio és BT High Quality Audio) felvettem, de onnantól megállt a tudományom ...
Nincs hang ... Próbáltam úgy működésre bírni hogy TeamSpeak vagy Skype-nál a Bluetooth eszközök vannak beállítva, de úgy néz ki valami okból kifolyólag nem akar kommunikálódni a dolog ... próbáltam azt is hogy átállítottam a BT cuccot alapértelmezettnek, de a Hangrögzítő nem nagyon akart felvenni semmit ...
Mi lehet a gond?
1: Mivel a driver telepítése után a Dongle felismerte a Telefon és a Headsetet is gondolom mindkettő műxik ...
2: Headset telefonnal műxik ...
Mit sakkozhattam el? Este szórakozok tovább vele, de addig jó lenne ha valami ötletet kaphatnék
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Tápos kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest