Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Steam Deck
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
greeneye166 #283 üzenetére
köszi az infót!
nem akarok ezért pénzt költeni, akkor marad a vezetékes füles -
róland
veterán
válasz
greeneye166 #265 üzenetére
Akkor már inkább Toshiba vagy Broadcomm/Widcomm.
-
Exom
tag
válasz
greeneye166 #265 üzenetére
Köszi.
Win7 -em van, és mono fejhallgatót használok. Elfelejtettem írni, hogy fent van a Nokia Suite.
Most már csak multipontos hedszetet kell vásárolnom, mert ez az örökös párosítgatás nem tetszik. -
Steiner
csendes tag
válasz
greeneye166 #226 üzenetére
Köszi greeneye! Ez volt a megoldás.
A headsetet drágán, az adaptert viszonylag olcsón vettem és valahogy csak az adapterben kerestem a hibát (olcsó húsnak...).
Szóval a többfunkciós gombot és a hangosítót együtt nyomva sikerült.
Még egyszer köszi! -
syl5
őstag
válasz
greeneye166 #222 üzenetére
Kössz a választ!
És a ds220 az milyen?
Annak is van olyan minősége , mint a ds970-nek?
Valamint az is tud egyszerre több eszközt kezelni? -
Cleo
tag
válasz
greeneye166 #200 üzenetére
Én is nagyon szépen köszönöm a vélemény osztást és a linket.
- a felülről kompatibilis chip alatt azt érted, hogy kiadásakor az összes addigi szabványt kezeli.
Talán az, hogy ne vegye le a gyártó mindig valamelyik feature-t és adja helyette egy másikat, ami nem is pótolja a régit, hanem megint valami mást.
- Gyakorlat: próbáltam már high-gain, diversity antennát berakni egy bluetooth bridgebe. Eredmény: több mint százméteres szabadban, viszont csak 5-8m vasbeton fallal.
- WIFI és Bluetooth: elméletileg nem zavarhatják egymást, én sem tapasztaltam eddig.
Bluetooth használja a FHSS modulációs rendszert (79 csatornás), ahol az AFH (adaptive frequency hopping, BT 1.2 -től) segítségével tudja elérni, hogy a collision NE történjen a WIFI forgalommal. Mivel más energia szint kell a WIFI-hez, így az AFH meg tudja különböztetni melyik channel éppen megy a Wifi forgalom és egyszerűen elkerüli azokat. Max csak akkor, ha a Wifi és Bluetooth egy eszközön van együtt (co-located, emiatt a AFH nem is jöhet szóba) és a gyártó nem törődik a probléma elküszöbölésével
Legalább is úgy tudom... -
Integra
titán
válasz
greeneye166 #202 üzenetére
háááááááát
ezt szerintem nem én fogom megfabrikálni -
Integra
titán
válasz
greeneye166 #200 üzenetére
annyit olvastam anno, hogy az 1.0 és 1.2 kékfog hatótáv 10m ami 5öt jelent akkor gyakorlatban, a 2.0 meg talán 20m ami meg akkor talán 10m-es hatótávot jelent ugyanazon az emeleten ideális esetben.
igazság szerint akartam nyitni egy "nagy headset topic"-ot, amibe minden mehetne bele a vezetékes kütyükkel is, de aztán láttam, hogy van ilyen és azért nem nyitok hogy utána be is zárják. akár ezt is átlehetne keresztelni rá.
-
Integra
titán
válasz
greeneye166 #197 üzenetére
nem, zenére van borazlmasan jó sony mdr-f1 nyitott füles
ez esetben nem is érdemes nagyon komolyan foglalkoznom a dologgal, egyszerű bt adapter meg füles, oszt csá..
azt a linket ha megtalálod azért még linkeld be -
Cleo
tag
válasz
greeneye166 #191 üzenetére
- Az USB Bluetooth ára lehet drágább is mint 8000, ha megfelelő, sok mindent tudó, felülről kompatibilis chipsettel készül és több rétegű, nem korlátozott, igyenesen upgradelhető szoftver-t mellékelnek hozzá .
- 1.2 és 2.0 között sok különbség van :hatótávolság, adatátvitel mennyiség, multi-bound
- Födém/ betonfal egyenlőre áthághatatlan akadály (10-100-200-500m a leírásokban a nyitott, zavarmentes térre vonakozik), még akkor is ha erősíteni lehet az antenát (olcsón USB kulcson külön táp kéne). Jelátvezetés lehet audio bridgekkel megoldani, ami viszont költséges.
- A2DP csak stereo streaming/zenehallgatásra kellene, a VoIP-hoz elég headset profilok :HSP, HFP, amelyeket alapban még 1.0 bluetooth is tudja.
Szerintem... -
Integra
titán
válasz
greeneye166 #195 üzenetére
most egy k750i telóm van, de nekem nem a mobil az első, hanem hogy drót nélkül tudjak pc-n kényelmesen skype-n és msn-en keresztül usaba meg norvébiába, meg romániába pofázni
plantronics kifejezetten audio átviteles cég, nagyvállalati környezetben, de már egy ideje nyitottak a kisfelhasználók, azaz felém
tényleg komoly minőségi cuccokat árulnak, gondolom, náluk is van hanyagolható termék, igyekszem nem belenyúlni..
érdekes amit mondasz, ezek szerint akkor örülni fogok ha gép előtt vagy a szobában fogok tudni beszélni..
wifi router segítségével nem lehetne ezt megoldani valahogy? azon keresztül kommunikálna a headsetem.. bár most jut eszembe, hogy a headset nem wifis hanem kékfogas... áááá, pedig mekkora lenne már!! saját ip címes headset! -
Integra
titán
válasz
greeneye166 #191 üzenetére
a sztereo usb bluetooth kulcs ami 8rugó+áfa, az tudja az a2dp-t, fel is van sorolva.
a másik ami a voyagerhez van egy szettben, az nemtom, gyaníthatólag tudja az is.
de hogy akkor a kettő miben különbözik egymástól..
van annak jelentősége a két fejbeszélőnél 510 vs 520 hogy egyik 1.2 a másik 2.0 szabványos? az 520-ra a mobilarénás hír cikkben dsp procit is írnak, 510-nél nemtom.
hatótáv? lövésem sincsen mennyit bírnak.
jó lenne ha minél nagyobb lenne, mert 3 szintes házban, középen vagy legfelül lenne bedugva az usb kulcs és ha én épp a nappali szinten a konyhában főzök vagy csinálok valamit, előnyös lenne ha nem szakadna meg és bírná..
ami fontos most elsődlegesen hogy messenger és skype tökéletesen fusson vele vistán és xp-n is.
azért maradok a plantronics-nál mert az eddigi füleseivel is nagyon elégedett voltam, és kifejezetten hangátvitel orientált cég. a mobil cégek meg bevásárolnak ilyen cégektől és rányomják a saját plecsnijüket. úgyhogy inkább a forrást keresem ilyen dolgokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest