Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cleo
tag
válasz
greeneye166 #200 üzenetére
Én is nagyon szépen köszönöm a vélemény osztást és a linket.
- a felülről kompatibilis chip alatt azt érted, hogy kiadásakor az összes addigi szabványt kezeli.
Talán az, hogy ne vegye le a gyártó mindig valamelyik feature-t és adja helyette egy másikat, ami nem is pótolja a régit, hanem megint valami mást.
- Gyakorlat: próbáltam már high-gain, diversity antennát berakni egy bluetooth bridgebe. Eredmény: több mint százméteres szabadban, viszont csak 5-8m vasbeton fallal.
- WIFI és Bluetooth: elméletileg nem zavarhatják egymást, én sem tapasztaltam eddig.
Bluetooth használja a FHSS modulációs rendszert (79 csatornás), ahol az AFH (adaptive frequency hopping, BT 1.2 -től) segítségével tudja elérni, hogy a collision NE történjen a WIFI forgalommal. Mivel más energia szint kell a WIFI-hez, így az AFH meg tudja különböztetni melyik channel éppen megy a Wifi forgalom és egyszerűen elkerüli azokat. Max csak akkor, ha a Wifi és Bluetooth egy eszközön van együtt (co-located, emiatt a AFH nem is jöhet szóba) és a gyártó nem törődik a probléma elküszöbölésével
Legalább is úgy tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest