- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrej1
aktív tag
A kuponos kérdés arra vonatkozott, hogyha máshol lehetne kapni kuponnal jó áron eBay, Geekbuying , Aliexpress stb.
Köszönöm a válaszod
Néztem jópár videót és véleményt, nekem ár\teljesímény miatt tetszett meg. Remélem nem lövök mellé mert videón hallgatni és élőben az nem egy.....
Amit szerettem volna az nagyon drága: Tribit StormBox Blast -
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Jelen pillanatban most hol tudom a legolcsobban megvenni a Soundcore Motion Boom plus-t ? Német Amazont és Soundcore EU-t néztem kb egy árban van mind2 helyen. Kupon van hozzá esetleg?
Köszi a válaszokat. -
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Melyiket érdemes megvenni ? A jó basszus és a hosszú működési idő a szempont.
Blitwolf F4
soundbot sb525
Proda X6,
VTin 20W Punker
Sumvision Psyc MonicEddig ezeket nézegettem.
Nagyjából ez az ársáv amit szánok a dologra . Bármi más modellt, véleményt/tanácsot szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest