Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget. Volt egy sejtésem, mert én nem találtam hozzá semmi leírást a neten. Ahogy írtam, ez csak egy régebbi használt cucc, amit nekiadtak a gyereknek. Nem vesztettünk vele. Valószínűleg még porosodott volna a szekrényben egy darabig mielőtt kidobják. De a gyerek meglátta. Egyébként a készüléken rajta van a felirat. Most már kíváncsi vagyok hogy honnan vették. Majd megkérdezem.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Üdv
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A kölyök most kapott az egyik rokontól egy régebbi jbl k6+ bluetooth hangszórót. Beüzemeltük, de hiányzik belőle az a dörgedelmes basszus, amit az újak tudnak. Kicsit olyan "Szokol" rádiósan szól, ha ez még mond valamit. Van egy új pici kis jbl go3, de az kenterbe veri basszusban. Íme egy fotó, hogy pontosan melyik k6+. Szeretném megkérdezni hogy be lehet valahogy kapcsolni a basszust, vagy ennyit tud? Köszi szépen. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Arc Raiders
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- Sony STR GX 590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest