- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget. Volt egy sejtésem, mert én nem találtam hozzá semmi leírást a neten. Ahogy írtam, ez csak egy régebbi használt cucc, amit nekiadtak a gyereknek. Nem vesztettünk vele. Valószínűleg még porosodott volna a szekrényben egy darabig mielőtt kidobják. De a gyerek meglátta. Egyébként a készüléken rajta van a felirat. Most már kíváncsi vagyok hogy honnan vették. Majd megkérdezem.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Üdv
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A kölyök most kapott az egyik rokontól egy régebbi jbl k6+ bluetooth hangszórót. Beüzemeltük, de hiányzik belőle az a dörgedelmes basszus, amit az újak tudnak. Kicsit olyan "Szokol" rádiósan szól, ha ez még mond valamit. Van egy új pici kis jbl go3, de az kenterbe veri basszusban. Íme egy fotó, hogy pontosan melyik k6+. Szeretném megkérdezni hogy be lehet valahogy kapcsolni a basszust, vagy ennyit tud? Köszi szépen. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- EAFC 26
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest