- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
Tényleg elképesztően jól szól sztereoban az m3 és m4. Mondjuk én tisztán kihallom a különbséget a kettő között, az m3 sokkal csilingelősebb, de a hangerővel lehet játszani. Van valami trükköd azonos hangerőre hozni a kettőt? Én most úgy lőttem be, hogy m4 maxra bass nélkül, m3 potija pedig 3 óránál.
[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Én holnap leszek tulajdonosa az m4 mellett egy m3-nak, azért kérdem. Azt gondoltam amúgy, hogy m3 valamivel kevésbé mélyorientált, azért is rendeltem m4 mellé. Az m4-nél sokat babráltam az első napokban eq-val, hogy a magasait kiemeljem, mert a füleim baromira nincsenek hozzászokva ennyi mélyhez, (egyáltalán a hangosabb zenéhez) és irritált, hogy elnyomják a közepet/magasat. Aztán most a napokban történt valami, már eq nélkül használom, és azt vettem észre, hogy vagy hozzászokott a fülem, vagy kitisztult a hangja, de sokkal jobban hallom elkülönítve a közepet/magasat. Nem nagyok tudok rájönni, mi történt. Ezeknél a kis hangcuccoknál van bejáratódás, ami ebben közrejátszhat?
-
Sz4bolcs
senior tag
Bocs, most látom, hogy a ggmm-nek is van ilyenje, megpróbálkozom azzal..
-
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Van valami olyan progi pc-re, amivel tudok ggmm m4-re wifin keresztül audiot streamelni, mint ipad-ről az airplay-el?
-
Sz4bolcs
senior tag
Milyen zenelejátszót használtok telóra ios/droid), amin van eq?
-
Sz4bolcs
senior tag
Megjött az m4, most élvezkedek rajta. Amit megjegyeznék így első hallgatásra eq nélkül, hogy szerintem kicsit mélyorientált, ami tuti, hogy nem fogom gyakran használni a bass boost gombot.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz Petyuska111 #6855 üzenetére
Szerintem ennek az a hátulütője, hogy eleve ismerned kell hozzá pár referencia eszköz hangképét, hogy abból következtetni tudj arra, éppen mit kéne hallanod élőben a tesztoldalhoz viszonyítva. És ha hozzáveszed, hogy ekkor még mindig csak a saját eszközöd hangján hallod megszólalni, akkor kijön, hogy eléggé elnagyolt következtetések vonhatól le ilyen összehasonlítással.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz Petyuska111 #6808 üzenetére
Jó kezdeményezés, de szerintem ehhez kicsit kevés ez a topic.
-
Sz4bolcs
senior tag
Melyiknek van szebb hangja? M3 v m4?
Baromi addiktív ez a cucc...[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Sziasztok! Pc-hez eddig főként fülest használtam, mellette egy sok éves Samsung level box mini-t, aminek már döglődik az aksija, úgyhogy elhatároztam, hogy lecserélem vagy egy kisebb hangfalszettre, vagy valami másik hordozhatóra. Itt utánalovasva Tribit maxsound plus lett belőle, ma meg is jött.
Elkezdtem hallgatni, és ez valami döbbenet. Előtte el sem tudtam képzelni, hogy egy ekkora eszköz képes akár egy kisebb szobát ennyire tisztán megtölteni hanggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest