- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sz4bolcs #6961 üzenetére
Van saját fóruma.
Persze van különbség, de nagyon jól kiegészítik egymást.
Az M4-en a bass-t nem is nagyon használom.Én összekábeleztem őket egyik a bal másik a jobb oldal.
Wifi-n ritkán hallgatom mert ott spotifyben nincs eq én meg beszereztem egy frankó eq programot, azzal hallgatás közben akár belövöm.
A hangerőt meg mivel olyan átalakítóm van külön hangerővel tudom szabályozni tv nézésnél. Mondjuk a tv-s távirányítóval is működik. Be tudom állítani hogy egyszerre szóljon a tv hangszóró és a két cucc. 3 in 1 :-)
És ugye tv-n is van spotify
A hangerőre
M4 maxra? Ha én felraknám átjönne a szomszéd pedig Hifivel szoktam nyomatni a hangerőt. Nem mini Hifiről beszélek :-)
Múltkor voltak nálam hallgatni M4-et mutattam, kb fél hangerőnék nem nagyon halottuk már egymást. Igaz a spotify-n maxon volt talán.
Nekem az M3 a hangfal tetején van az meg a szekrényen azt csak bekapcsolom ritkábban állítgatom. M4-et meg tv-t állítom hozzá. De mostanában sokszor csak az m4 megy. Pl élvezem, hogy fürdőszobában borotválkozás közben milyen állatul szól ahogy visszaverik a falak. Vagy erkélyen csak fogom és kiviszem a másik szomszédok nagy örömére. :-)
Külsőre melyik tetszik jobban? Egészében szerintem az M3 jobb igazi retro feeling, de az M4-nek meg az előlapja szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest