- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- HP notebook topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sz4bolcs #6961 üzenetére
Van saját fóruma.
Persze van különbség, de nagyon jól kiegészítik egymást.
Az M4-en a bass-t nem is nagyon használom.Én összekábeleztem őket egyik a bal másik a jobb oldal.
Wifi-n ritkán hallgatom mert ott spotifyben nincs eq én meg beszereztem egy frankó eq programot, azzal hallgatás közben akár belövöm.
A hangerőt meg mivel olyan átalakítóm van külön hangerővel tudom szabályozni tv nézésnél. Mondjuk a tv-s távirányítóval is működik. Be tudom állítani hogy egyszerre szóljon a tv hangszóró és a két cucc. 3 in 1 :-)
És ugye tv-n is van spotify
A hangerőre
M4 maxra? Ha én felraknám átjönne a szomszéd pedig Hifivel szoktam nyomatni a hangerőt. Nem mini Hifiről beszélek :-)
Múltkor voltak nálam hallgatni M4-et mutattam, kb fél hangerőnék nem nagyon halottuk már egymást. Igaz a spotify-n maxon volt talán.
Nekem az M3 a hangfal tetején van az meg a szekrényen azt csak bekapcsolom ritkábban állítgatom. M4-et meg tv-t állítom hozzá. De mostanában sokszor csak az m4 megy. Pl élvezem, hogy fürdőszobában borotválkozás közben milyen állatul szól ahogy visszaverik a falak. Vagy erkélyen csak fogom és kiviszem a másik szomszédok nagy örömére. :-)
Külsőre melyik tetszik jobban? Egészében szerintem az M3 jobb igazi retro feeling, de az M4-nek meg az előlapja szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nikon DSLR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest