Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sz4bolcs
üzenetére
Van saját fóruma.
Persze van különbség, de nagyon jól kiegészítik egymást.
Az M4-en a bass-t nem is nagyon használom.Én összekábeleztem őket egyik a bal másik a jobb oldal.
Wifi-n ritkán hallgatom mert ott spotifyben nincs eq én meg beszereztem egy frankó eq programot, azzal hallgatás közben akár belövöm.
A hangerőt meg mivel olyan átalakítóm van külön hangerővel tudom szabályozni tv nézésnél. Mondjuk a tv-s távirányítóval is működik. Be tudom állítani hogy egyszerre szóljon a tv hangszóró és a két cucc. 3 in 1 :-)
És ugye tv-n is van spotify
A hangerőre
M4 maxra? Ha én felraknám átjönne a szomszéd pedig Hifivel szoktam nyomatni a hangerőt. Nem mini Hifiről beszélek :-)
Múltkor voltak nálam hallgatni M4-et mutattam, kb fél hangerőnék nem nagyon halottuk már egymást. Igaz a spotify-n maxon volt talán.
Nekem az M3 a hangfal tetején van az meg a szekrényen azt csak bekapcsolom ritkábban állítgatom. M4-et meg tv-t állítom hozzá. De mostanában sokszor csak az m4 megy. Pl élvezem, hogy fürdőszobában borotválkozás közben milyen állatul szól ahogy visszaverik a falak. Vagy erkélyen csak fogom és kiviszem a másik szomszédok nagy örömére. :-)
Külsőre melyik tetszik jobban? Egészében szerintem az M3 jobb igazi retro feeling, de az M4-nek meg az előlapja szebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- OTP Bank topic
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest