Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz
Ati1979 #7244 üzenetére
Köszi a tippet. SZimpatikus a City, amit hallottam az alapján azon ritka versenyzők egyike, ahol a középtartomány hallható. Múltkor teszteltem a Bose Soundlink Revolvet, de teljesen élettelen volt, pláne annyi pénzért. Még emésztem kicsit, a Minirig 3 is nagyon tetszetős, a súly annyira nem érdekes számomra. Sajnos a forint a béka segge alatt, elég drágán lehet rendelni külföldről.
-
Golota
aktív tag
Oluvval nekem annyi bajom van, hogy szinte kizárólag elektronikus dance/popzenével tesztel és neki a "telt hangzás" azt jelenti, hogy szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva. Egyébként szerintem igyekszik korrekt lenni, de a zenei preferenciája alapvetően határozza meg, hogyan értékel egy hangfalat.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok! Hosszas nézelődés után a Vifa City és a Minirig 3 között hezitálok jelenleg. Ahogy írtam, leginkább egy kiegyenlített hangzást keresek, ahol van közepe is a zenének, ahol a basszus nem nyomja agyon az összes többi tartományt. Hangerő nem szempont. Van valaki, aki mindkettőt hallotta már?
-
Golota
aktív tag
Nem tudom kinek a szabványa, de a telóm tudja majdnem az összes nagyfelbontású formátumot (LG V30). Nekem a hangzásban fontos, hogy kiegyenlített legyen, mert ezek a manapság divatos, mélytúlsúlyos/ V karakterű cuccok nagyon szarul szólnak, ha metal megy rajtuk. Pont a lényeg vész el.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Metal/rock (gitár-centrikus) zenékhez keresek valami bluetooth hangfalat. Előny, ha tud LDAC-ot. Ami fontos: kategórához mérten kiegyenlített hangzást preferálnám, mert a legtöbb általam hallott BT hangfal borzalmasan mélyorientált, számomra élvezhetetlen volt. Vízállóság nem szempont, súly kevésbé releváns,de nem érdektelen.
Nem szívesen mennék 50 ezer felé, külföldi rendelés nem probléma, használt is érdekel.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest