Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
Arra jó amire te szeretnéd
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.Nálam az íróasztalon van. Munka közben megy a háttérzene. Nekem a mélyek fakók, kopogósak. Videók alapján nagyobb hangerőn jön elő rendesen a basszus, de én leginkább csak halkan hallgatom. Kis hangerőnél a közép tartományból is elvesznek részek.
A neve alapján valószínűleg rave vagy techno esetén jönnek elő a képességei.
Jazz vagy elektronikus zene esetén egész élvezhető. Filmeknél is kiváló. Heavy metál esetén viszont gyengén teljesít - van egyáltalán a heavy metálhoz megfelelő hangrendszer? :-) -
Pop zene esetében pedig olyan átlagos, jellegtelen (nekem).Az összeszerelése, anyagminőség rendben van. Vízállónak írják, de ez gyanús. Szerintem csak csepp álló. Fürdőszobába bátran be lehet vinni, vagy a harmatos fűbe letenni. De medencébe már ne vidd

Összességében az árkategóriájában szerintem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.