Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát Go 3-hoz még nem volt szerencsém,Go 2-t meg csak boltban próbálgattam így direkt összehasonlítási alapom nincs.
Az biztos hogy hangosabb,kicsit több benne a basszus (már ami ebből a méretből kihozható,dübörgő mélyeket nem szabad várni).
Nekem Clip 3-am van,sokat megy rajta garázsban a netrádió,szerintem teljesen jó,beszélgetős műsoroknál is nagyon jól érthető az emberi beszéd.
Velencei tókör alatt is ez van a hátizsákom vállpántjára elöl felakasztva,nagyon szeretem.
Arra amire kitalálták szerintem bőven elég,kertipartyt úgysem erről fog senki csinálni.
Csináltam pár videót neked,hogy kb milyen hangja van,ha google drivera feltöltöttem őket akkor megosztom.
Szifonnal csináltam (.MOV),szóval a hangja nem teljesen adja vissza a valóságot,de jóminőségű. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... zuhanyozás közbeni hangoskönyv, beszélgetős műsor, esetenként zene ... "
Erre kb. bármi jó (bár szerintem JBL-ből már csak 2-est és 3-ast fogsz kapni), csak tényleg vízálló legyen.Ezt most találtam: Huawei CM510 (párban, akár még zenehallgatásra is ...)
-
Mennyi ideig zuhanyzol Te hogy belefér egy hangoskönyv hallgatása?

Clip 3-at vennék.Olcsóbb mint a Clip 4,GO-nál bőven jobban bírja az akkuja is,plusz a karabíner miatt könnyebb felakasztani bárhova.IPX7 ez is,tehát elvileg bírja a zuhanyt is,főleg ha nem közvetlen a csobogó víz alá teszed (ez a hangját amúgyis durván befolyásolná).
Hozzáteszem,ezek a hangszórók nem arra lettek kitalálva hogy folyamatosan vízben legyenek használva,csak bírják az esőt és nem lesz bajuk ha vízbe pottyannak,de én azért folyamatosan víznek nem tenném ki őket.
Ugyanúgy nincs beázásra gari,márpedig a tömítések is öregednek,simán bejuthat a víz idővel és ehhez nem feltétlen kellenek évek.
Az IPX7 nem az jelenti hogy búvárkodni is lehet velük (ezt telefonoknál is sokan félreértik),az a gyári 1m mélység 30perc laborkörülmények közt lettek meghatározva tiszta édesvízben egy null km-es darabbal.Plusz benne van a pakliban a tömeggyártásból adódó minőségbeli szórás is,szóval lehet sokáig semmi baja sem lesz,de lehet már pár hónap után beázik…
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest