- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
H2o-pok #5541 üzenetére
Hát épp ez amit távolról kell kerülni. Itt lényegében csak az a tudat van hogy JBL Xtreme külsőre, de a hangzás meg ott maradt a futószalagon. Ezért az árért nem is szabad sokat várni, csak belegondolni is rossz hogy az ilyeneket rakjták fel aukciós oldalakra 10E+ forintokért.
A Tronsmart T6 se nagy dúr de ha még az is toronymagasan alázza akkor számomra végkép hallgathatatlan.Redneck!
Hát 20E azért már kap az ember nem rosszat, ár-mérethez képest elég jól szól. 20E alatt mindenkinek a Divoom onbeat 500 2ND-t ajánlom. Szerintem 20E forintért alatt haza rendelésből új garanciás hangszóróból ez a legjobb vétel amit kifoghat az ember.12E környékén meg ott a Tronsmart T6 és mega, de nagyobb hangerőn hajlamos a torzításra.
A divoom 1,1 kg, a Tronsmartok 55-65 deka. Ezekről van személyes tapasztalatom olcsó kategóriába ami jó is.Ismerek mást is de természetesen a rosszat/gagyit nem ajánlom. Hallottam JBL Go-t és sok kínai vackot és használhatatlan kacatokat.
40E körül kapol Harman Kardon Onyx Studio 3-at, ami hálózatról egy kerti paryt elég szépen kit tudna szolgálni.
Tudom 20E környékén, de hidd el megéri a felárat, nagyon tartós és mindenre befogható hangszóró.Sajnos a bluetooth hangszóróknál az a baj nem arányos az ár a minőséggel. A Charge 3 még drágább mint a Onyx is és hangzásba nem két mérföld van köztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged