- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10143 üzenetére
"Erre van megoldás?"
Nem ismerem az éppen futó Miui-kat, így az is lehet, hogy erre van valahol eldugva egy dedikált kapcsoló, mint pl. egyes Samsung-oknál.
Ha, nem akkor a Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume" (értelem szerűen ennek ki kellene lennie kapcsolva ahhoz, hogy a szinkronban legyen a hangerő) vagy "bluetooth absolute volume" (... itt pedig be ... )Egyébként bt-s hangfalaknál még csak-csak meg lehet lenni szinkron nélkül (bár engem nagyon idegesített, hogy általában mindig a "rossz oldalon" akartam hangerőt növelni (és jöttem rá, hogy ott pl. már "csutkán van"), de a TWS-es fülesemnél a telefonért kotorászni, ha hangerőt akarok állítani ... ááá ...
Egyébiránt van még egy kellemes hozadéka a szinkronnak. Az adott eszköz olyan hangerőn fog megszólalni, amin legutóbb. Mennyiszer volt olyan korábban, hogy az egyik eszközhöz feltekert bt-s hangerő miatt a másik a csatlakozást követően leüvöltötte a fejem.
Most az autóban lévő BT-s eszközre csatlakozva max. hangerőn szól a telefonom (itt egyedül a fejegységen állítom a hangerőt), a TWS-re kapcsolódáskor kb. közepesen, a Motion+ -hoz pedig halk beállítás tartozik.Ha sehogy sem jönne össze a dolog, akkor pedig bombázni kell a Miui support-ot, hogy tegyék rendbe a sz@ros rendszerüket, mert ez egy alap Android fícsör. Én is ezt tettem anno az Emui-nál. Nem merem állítani, hogy végül csupán miattam javították ki, de szeretném hinni, hogy volt hozzá közöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest