Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz
neophyte79
üzenetére
Logitech bluetooth adaptert vettem otthonra hasonló céllal, egy régi Altec Lansing 2.1 üzemel róla, a mobilom a "forrás". Nekem nagyon bevált, stabil kapcsolat, szerintem a hangminőség is teljesen rendben van.
-
borbar
tag
válasz
neophyte79
üzenetére
-
válasz
neophyte79
üzenetére
A becsületes neve bluetooth audio receiver / transmitter. Ha erre keresel rá, találsz rengeteget. Viszont figyelj az étvitel irányára. Mert van olyan ami a zenét bluetoothon veszi és a jack csatin adja le. De van ennek a fordítottja is, ami a jacken kapja a zenét és bluetoothon küldi szét a világba.
Ja, és a 600 forintostól ne várjál se stabil bluetooth kapcsolatot se értékelhető hangminőséget -
válasz
neophyte79
üzenetére
Ha jól értem, olyat szeretnél csinálni, hogy egy beledugsz a laptop jack csatijába egy bluetooth adaptert ami továbbítja a hangot a bluetooth hangszóróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest