Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na és akkor ugye nem is csak arról a 3 évről van szó, hanem tényleg jól tűri az enyhén mostohább körülményeket is.
Bár meleg apfénynek nem tettem ki sose, arra kényes vagyok minden egyéb elektronikus eszközöm esetében is.Üzemidőről meg annyi, hogy megesett olyan most nyáron, hogy nem sokkal esteledés után zenélgettem vele és mikor már hajnalodott, még akkor sem kért töltőt.
Ezt így normál hangerő mellett.Kíváncsiságból megnéztem most youtube szétszedős videót róla, ha már az akksi csere dolog szóba került.
Sajnos a szétszedés-összerakás esztétikailag ahogy nézem mindenképp nyomot fog hagyni rajta.
Az oldalain lévő merejű gumi szerű lapok teljes felületükben ragasztva vannak és feszegetni kell majd őket a levételhez.De remélhetőleg erre sokára lesz szükség.
Azt tudom, hogy olcsóak ezek a 18650 cellák, szeretem is őket, van jó pár db a háztartásban. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest