- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na és akkor ugye nem is csak arról a 3 évről van szó, hanem tényleg jól tűri az enyhén mostohább körülményeket is.
Bár meleg apfénynek nem tettem ki sose, arra kényes vagyok minden egyéb elektronikus eszközöm esetében is.Üzemidőről meg annyi, hogy megesett olyan most nyáron, hogy nem sokkal esteledés után zenélgettem vele és mikor már hajnalodott, még akkor sem kért töltőt.
Ezt így normál hangerő mellett.Kíváncsiságból megnéztem most youtube szétszedős videót róla, ha már az akksi csere dolog szóba került.
Sajnos a szétszedés-összerakás esztétikailag ahogy nézem mindenképp nyomot fog hagyni rajta.
Az oldalain lévő merejű gumi szerű lapok teljes felületükben ragasztva vannak és feszegetni kell majd őket a levételhez.De remélhetőleg erre sokára lesz szükség.
Azt tudom, hogy olcsóak ezek a 18650 cellák, szeretem is őket, van jó pár db a háztartásban. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest