- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
samsung88521 #9777 üzenetére
Egyébként volt Harman Kardon Go+Play-em és van HK Onyx Studio 5-öm, így ezeket is meg tudtam hallgatni egymás mellett.
Ahogy váltogattam a kettő között, mindig az aktuálisan szóló tűnt gyengébbnek.
A Go+Play-re átváltva olyan volt, mintha elveszett volna a mély, és nem azért, mert a Go+Play gyenge ebben, hanem az Onyx Studio 5 annyira meggyőző.
Az Onyx Studio 5-re váltva viszont kicsit mosottabb középtartományt tapasztaltam, a Go+Play-nek részletezőbb a hangja, így a komplexebb zenékben többnyire szebben elkülönítette a hangszereket, de ezzel együtt néhol kicsit „csörömpölősebb” is volt, azaz a magasabb tartományokban mintha nem mindig lett volna teljesen kontrollált.
Persze ezek a negatívumok olyanok, hogy kicsit kukacoskodás önmagában kiemelni őket, és leginkább csak egymáshoz viszonyítva jönnek ki. Egy nagyon jó bluetooth hangszórót kapnánk, ha a kettő egybe lenne gyúrva, és megjelenne mondjuk Go+Play 2 néven (még) jobb mélyekkel, illetve némileg hordozhatóbb dizájnnal.Amiért az Onyx Studio 5-öt tartottam meg, az egészen egyszerűen a típushibás Go+Play aksi, már új korában is produkált furaságokat, így nem voltam meggyőződve arról, hogy nem adja meg magát pont a garanciaidő lejárta után. Az Onyx Studio 5-nek sem az erőssége a kiemelkedően hosszú üzemidő, de legalább – eddig úgy néz ki – jobb minőségű cellát kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 - alap
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest