Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
samsung88521 #9777 üzenetére
Egyébként volt Harman Kardon Go+Play-em és van HK Onyx Studio 5-öm, így ezeket is meg tudtam hallgatni egymás mellett.
Ahogy váltogattam a kettő között, mindig az aktuálisan szóló tűnt gyengébbnek.
A Go+Play-re átváltva olyan volt, mintha elveszett volna a mély, és nem azért, mert a Go+Play gyenge ebben, hanem az Onyx Studio 5 annyira meggyőző.
Az Onyx Studio 5-re váltva viszont kicsit mosottabb középtartományt tapasztaltam, a Go+Play-nek részletezőbb a hangja, így a komplexebb zenékben többnyire szebben elkülönítette a hangszereket, de ezzel együtt néhol kicsit „csörömpölősebb” is volt, azaz a magasabb tartományokban mintha nem mindig lett volna teljesen kontrollált.
Persze ezek a negatívumok olyanok, hogy kicsit kukacoskodás önmagában kiemelni őket, és leginkább csak egymáshoz viszonyítva jönnek ki. Egy nagyon jó bluetooth hangszórót kapnánk, ha a kettő egybe lenne gyúrva, és megjelenne mondjuk Go+Play 2 néven (még) jobb mélyekkel, illetve némileg hordozhatóbb dizájnnal.Amiért az Onyx Studio 5-öt tartottam meg, az egészen egyszerűen a típushibás Go+Play aksi, már új korában is produkált furaságokat, így nem voltam meggyőződve arról, hogy nem adja meg magát pont a garanciaidő lejárta után. Az Onyx Studio 5-nek sem az erőssége a kiemelkedően hosszú üzemidő, de legalább – eddig úgy néz ki – jobb minőségű cellát kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest