- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Már nem tudom szerkeszteni, de rájöttem
Az amazon.de-en 100Euro, és nincs kupon,
az amazon.co.uk-on 90 Font, és ott van 20Fontos kupon(voucher)...de a amazon.de-n is rendszeresen akciózzák
A Dockinok azért elég stabilan tartják az árukat, nem igen találkoztam még olyan akcióval, hogy örömkönnyekben úszva raboljak rá. Annyit nem fog esni az áruk, hogy megérje várni.
A 200 kontra 100 euro megg hát elég véleményes, ugyanannyiért 2db sima + biztosan jobban szól, mint 1 db +2. Akkor már vegyél Partybox 100-at -
tlala
addikt
Igen, paraszti logikával én is ide jutottam, súly, teljesítmény, stb. - teljesen jogos.
De a hangerő egy dolog, ezt is tudjuk.
Izgalmas az összehasonlítás ötlete, köszi!
Amúgy rájöttem, hogy nekem sem annyira sürgős, lehet, hogy ki kéne húznom ezt a nyarat a meglévő Blitzwolf-fal, aztán jövőre megvenni a Dockin D Fine+ 2-t (bt 5.0, stb.) - idei árakon.kmarci25 - köszi neked is, jó tudni, hogy is működik ez a kupon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest