Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Szia.
Megrendeltem a 2db hangszórót(GGMM-M4), ma jöttek meg. Viszont nagyon szenvedek velük. Bluethooton illetve AUXon gyönyörűen szólnak, de ugye úgy csak egyszerre egyet tudok használni.
Viszont ha wi-fi-t akarok ahhoz kell az app. Mindjárt itt elakadtam mivel a füzet azt irja, h töltsem le a GGMM-M series appot de ilyen nincs is az áruházban. Viszont a kereső a barátunk ugyebár találtam egy oldalt ahová fel van töltve(Kemény 2 csillagja van az 5ből, de meg is értem x D)
Elsősorban eldobálja a wifit hol az egyik hol a másik. Ha leteszem a telefonom és nem nyúlok hozzá mig elsötétedik akkor automatikusan megáll a zene is. Hátterben amúgy csinálhatok akármi mást simán szól tovább a zene, de ha lecsukódik egyből off. A zenetár katasztrofális, fel se ismeri az összeset ami van a telefonomon. Van amit elkezd játszani azt odébrak
V el sem inditja és odébb kell raknom, h játsza tovább a zenét. Meg ilyen hülyeségek.Valószinű az appal lesz a gond, nem? Te mit használsz hozzá?
Köszi!
Ervin
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
V el sem inditja és odébb kell raknom, h játsza tovább a zenét. Meg ilyen hülyeségek.