- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Miert kell nezni a feszultseget? Mire gondolsz ezalatt?
Azt irod a dockin 7.4 voltos akkuja melett 6600mAh a kapacitasa. Nade ha nagyobb a feszultseg akkor ugyaz az aram folyik at kisebb ellenallason hiszen i=u/r. Ami logikusan hangzik mivel a dockinban nagyobb a a hangszoro, es ezert kisebb az ellenalas.
Oszinten nem teljesen ertem hogyvannak ezek a dolgok, de nemis tudom hirtelen hoil kellene errol olvaasni, meg lustaa is vaagyok nagyon belemenni.
Az viszont biztos hogy hacsak nem valami energia/hang mutato sokkal jobb valamelytikben, akkor sokkal kisebb tomeg melett a charge 3 hasonlo ideig birja.Vaalahogy arra jutotttam most, hogy jo lehet tuti a dockin, de jelenleg joval dragabb mint a charge3, de ami meginkabb zavar hogy tul nagy, tul nehez. Nekem nemis kell ekkora hangero, ugyse tudom kihasznalni, a hordozhatosag viszont sokkaal fontosabb. Nem megyek sokra egy szupi hangszoroval ha repules melett az egesz taskamat kitolti es semmi mas nem fer el melette, raadasul nehezebb is.
Amazonon talaltam valaki aki irta hogy probalta tvre kotni a dockint de nemvolt az igazi, mas a hangprofil, filmekhez nem tetszett neki. Ez alapjan ha itthon erre nemtudom hasznalni, nemlatom ertelmet a +40euronak, amugyse hallgatok sokat zenet itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest