- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Projektor topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Miert kell nezni a feszultseget? Mire gondolsz ezalatt?
Azt irod a dockin 7.4 voltos akkuja melett 6600mAh a kapacitasa. Nade ha nagyobb a feszultseg akkor ugyaz az aram folyik at kisebb ellenallason hiszen i=u/r. Ami logikusan hangzik mivel a dockinban nagyobb a a hangszoro, es ezert kisebb az ellenalas.
Oszinten nem teljesen ertem hogyvannak ezek a dolgok, de nemis tudom hirtelen hoil kellene errol olvaasni, meg lustaa is vaagyok nagyon belemenni.
Az viszont biztos hogy hacsak nem valami energia/hang mutato sokkal jobb valamelytikben, akkor sokkal kisebb tomeg melett a charge 3 hasonlo ideig birja.Vaalahogy arra jutotttam most, hogy jo lehet tuti a dockin, de jelenleg joval dragabb mint a charge3, de ami meginkabb zavar hogy tul nagy, tul nehez. Nekem nemis kell ekkora hangero, ugyse tudom kihasznalni, a hordozhatosag viszont sokkaal fontosabb. Nem megyek sokra egy szupi hangszoroval ha repules melett az egesz taskamat kitolti es semmi mas nem fer el melette, raadasul nehezebb is.
Amazonon talaltam valaki aki irta hogy probalta tvre kotni a dockint de nemvolt az igazi, mas a hangprofil, filmekhez nem tetszett neki. Ez alapjan ha itthon erre nemtudom hasznalni, nemlatom ertelmet a +40euronak, amugyse hallgatok sokat zenet itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged