Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
válasz
Hauptmann #2339 üzenetére
JKR vs Leadzm hát az én fülem nagyon nem áll rá a különbségekre
illetve kicsit olyan ez mintha két külön monitor színhűségét hasonlítanám képről... amin lejátszom az is más, torzít, nem fogom tudni hogy mit tud.ma ki tudtam próbálni egy JBL Go-t. (leharcolt maxon picit már torzít) nekem amire kell (teraszon zörögjön) arra bőven elég. JKR és Leadzm hangerőben több mint JBL Go? vele hasonlítani? JKR hangzásra szimpibb, kérdés hogy mennyire törékeny,ágyról ha leesik vajon kibírja e? Leadzm e terén masszívabbnak tűnik.
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2339 üzenetére
"De ha lehet hinni Oluvnak, akkor a DivoomVoombox 2-nek is elég fos, középkiemelt hangja van az SL-1000S-hez képest.Szerintem ezek után ki lehet jelenteni, hogy akinek a hangminőség fontosabb a hangerőnél, annak a 10-20 ezres kategóriában kb. egyedüli választása a JKR:"
Hogy ez mekkora hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- DUNE médialejátszók topicja
- Mass Effect
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest