- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
z2solti
tag
Szia!
Emagon vettem, A+ AI3 Bluetooth hangszóró. Én is úgy gondoltam ,hogy minden ki megy rá, de nem.
A hívás jelzést ( csengőhang ) csak a telefonon szól a hangszóró meg se nyikkan.Más hangok pl. a ha valamolyen alkalmazásn megnyitást hang kiséri az szól a hangszórón is.Teljes hangerőn van a telefon és a hangszóró is. Ha a hangszóróval fogadom a hívást konkrétan üvült a másik fél hangja.
Azt hiszem a hangszórónak valamilyen hangot kéne adnia ha hívás van, de nem hallani semmit.
Csak azt nem tudom ,hogy ez normális ennél a tipusnál vagy hiba?szerk: Alapvetően nekem csak a kihangosításhoz kellene, de ha valakinek erre van jobb ötlete, ne kíméljen!
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest