Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
Nekem az sokkal zavarobb mikor reggel 6 körül jut a szomszédnak eszébe stihl fűrészel a fát össze vágják.
Nem csak a zaj számít hanem az időpont is.
Nappal nyáron szerintem belefér a zaj de mikor valaki zajongani kezd és rossz időpontban.
Szóval én se vagyok az a típus aki szól de ilyenkor néztem hogy 5 óra után szól a lánc fűrész és valóban ennyire sűrgös végül elektromossal csinálták meg ők is érezték így nem feltétlen okos döntés.
A másik szomszéd ha házi bulit tart nem hallani bent vagy kicsit de a Stihl fűrész zaja sokkal hangosabban szól.

Lehet mondjuk nem alvás időbe is zajoskodni a másik csukott ablakkal kell aludni.
Nekem a műanyag ablak elég durván csökkenteni a zajokat szóval ha nem szelőztetek nem sok minden jön be. És ez csak 2 rétegű, 3réteges ablak még jobban hangszigetel.
van Direkt hangszigetelt üveg is mert nagy városba mint New York abba a nagy zajba nem tudnál meg maradni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Projektor topic
- Motoros topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Simagic Alpha Evo wheelbase 10nm
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

van Direkt hangszigetelt üveg is mert nagy városba mint New York abba a nagy zajba nem tudnál meg maradni.