- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19812 üzenetére
Tudom, hogy cserélhető, de mivel ilyen "két csavaros" megoldás, ezért drága, és spec. akksi kell bele. Jó lenne tudni, hogy pl. az a külső akksi bontható-e (ezáltal cserélhetőek-e benne a cellák?)
#19813 francz'70
Anno valamelyik kis Anker hangszórót, ja meg az egyik kisebb Tribit-et, – amihez szintén nem volt app – próbáltam eq-val, de akkor sem a telefonban lévő általában a használhatatlanságot súrolóval, hanem ViPER4Android-al (akkor még volt root-om ...).
Szóval egy olyan hangszórót, ami kicsi, és/vagy nincs hozzá app (gyári eq. lehetőség) tényleg jobbá lehet tenni, de a legtöbb mai Soundcore, Tribit, Uboom hangszóró estén szerintem csak rontani lehet a hangzást.
Legfőképp azért, mert ezek a hangszórók kb. mindig "ki vannak hajtva" az adott hangerőhöz képest. Ezt a DSP általában jól kezeli, és ezt bukod egy külső eq. esetén, ahol ugye kb. 10-25 %-os hangerő-lépésenként kellene, hogy állítsd a hangzást ahhoz, hogy kihozd a maximumot, de torzítás ne legyen."Amúgy volt már olyan, hogy egy bt speaker-re ráengedted és nem éreztél benne lehetőséget?"
A legutóbbi három hangszóróm esetén (Boom, Motion+, Uboom X) fel sem merült, hogy külső eq.-t használjak.#19814 bwoay
"de pont azt írta, hogy ne úgy legyen cserélhető, mint ezekben ... " -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19812 üzenetére
hát barátom pedig azok közép mély sugárzók.csak le vannak választva melytől ne zavarja egyik másikat
egy dedikált direkt közép tartományú hangszórónak nem kell ekkora kilengés sőt se mekkora legtöbb esetben fixek nézz már rá erre a képre ezeknek van olyan kilengése mint egy subnak meg hova ekkora mágnes egy közép hangszóróra főleg emelt pille is hűtés szolgálja tekercsnek nagy kilengések során
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19812 üzenetére
de pont azt írta, hogy ne úgy legyen cserélhető, mint ezekben, amitől méregdrága lett az Xtreme 4 is. nem beszélve arról, hogy annyiba kerül az akku, mint amennyiért Uboom X-eket vásároltunk itt jópáran.
én nem tudom, hogy hangzásban kinek az etalon a JBL, nekem szerencsére nem. a többi gyártó is azért hozzájuk viszonyít, mert az emberek túlnyomó többsége vakon követi ezt a brandet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest