Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #19187 üzenetére

" ... de ennek nem pont az az előfeltétele, hogy dinamikusan változtassa az EQ-t a teljes tartományban?"
    Háát ... nem tudom. Próbáltam átgondolni / megtalálni, hogy hol olvastam erről, de sajna nem jártam sikerrel. De, kb. mind1 is, mert Oluv is elengedte a Studio módot (lett helyette ugye a Desktop ...)
    – update –

Nem szóról-szóra azt írja, de a sorok között én azt olvasom ki, hogy a gyári fw. Studio módjában nincs dynamic eq.

" ... vesz egyet otthonra, és nincs mellette egy másik ... "
    Igen, ha nincs viszonyítási alap, akkor hajlamos az átlagost is jónak hallja az ember.
    Én a Motion+ és a Boom után egyértelműen tudtam, hogy mit keresek: nem kell nagy hangerő, és mélyből se kell sok, de menjen mélyre. Utóbbit most csak az Uboom X tudja és részben a Lava. Én hallom, és engem zavar a Soundcore MBP és B2P túltolt "upper bass"-e ...

" ... már értem a Motion+ hype-ot." :)
    A Soundcore igazából ebből és a "sima" Boom keltette "hype"-ból és valós elégedettségből él, ill. építette nagyra a brand-et. Közben viszont a nyakára nőtt a Tribit és az Earfün is.
    Beszedés egyébként, hogy a Motion+ -t még mindig kapni, miközben az X500 eltűnt a süllyesztőben (legalábbis az Eu-s oldalról).

#19188 carl18
    " ... 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl."
    Én most 8%-nál tettem töltőre (általában 20% körül szoktam) úgy, hogy épp folyamatosan szólt 40%-os hangerőn (Desktop / Studio preset-el). Egyébként élek a gyanúval, hogy nálad lehet valami az akksival, ha csak így kikapcsolgat.

" ... rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni."
    A line-in részét ki se próbáltam. Én TV-re is bt. módban kötöm.

Új hozzászólás Aktív témák