Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... de ennek nem pont az az előfeltétele, hogy dinamikusan változtassa az EQ-t a teljes tartományban?"
Háát ... nem tudom. Próbáltam átgondolni / megtalálni, hogy hol olvastam erről,de sajna nem jártam sikerrel. De, kb. mind1 is, mert Oluv is elengedte a Studio módot (lett helyette ugye a Desktop ...)
– update –
Nem szóról-szóra azt írja, de a sorok között én azt olvasom ki, hogy a gyári fw. Studio módjában nincs dynamic eq." ... vesz egyet otthonra, és nincs mellette egy másik ... "
Igen, ha nincs viszonyítási alap, akkor hajlamos az átlagost is jónak hallja az ember.
Én a Motion+ és a Boom után egyértelműen tudtam, hogy mit keresek: nem kell nagy hangerő, és mélyből se kell sok, de menjen mélyre. Utóbbit most csak az Uboom X tudja és részben a Lava. Én hallom, és engem zavar a Soundcore MBP és B2P túltolt "upper bass"-e ..." ... már értem a Motion+ hype-ot."
A Soundcore igazából ebből és a "sima" Boom keltette "hype"-ból és valós elégedettségből él, ill. építette nagyra a brand-et. Közben viszont a nyakára nőtt a Tribit és az Earfün is.
Beszedés egyébként, hogy a Motion+ -t még mindig kapni, miközben az X500 eltűnt a süllyesztőben (legalábbis az Eu-s oldalról).#19188 carl18
" ... 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl."
Én most 8%-nál tettem töltőre (általában 20% körül szoktam) úgy, hogy épp folyamatosan szólt 40%-os hangerőn (Desktop / Studio preset-el). Egyébként élek a gyanúval, hogy nálad lehet valami az akksival, ha csak így kikapcsolgat." ... rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni."
A line-in részét ki se próbáltam. Én TV-re is bt. módban kötöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Androidos fejegységek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest