Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aureal #17753 üzenetére
Szerintem egy kínai, aki ilyen saját márkás piacra dolgozik. Csodálkozom, hogy ugyanarra a piacra két brandnek is eladták. (SAL, HAMA).
Elvileg 2 utas, bár részleteke, belső fotókat sehol nem találtam róla (sőt a Hama csak összesen 2 db hangszóról ír, (szerintem bele sem néztek).Múltkor találtam egy német nyelvű cikket a Dockinról, ahol bemutatták a céget, ki tervezet, fejlesztette (valami valós német hangmérnök adta a nevét hozzá), laborban, hangra tesztelték, szóval van mögötte tudatos K+F. Mondjuk nekem még így is basszhangsúlyos. Nem is értem, a Dfine 2-ben pedig még ehhez képest is kiherélték a magasakat (láttam egy szintén német összehasonlító videót a dfine, a dfine2 és valamelyik méretarányos jbl közt. Még a tesztelő is megjegyzi, hogy a dfine 2-ben eltűntek a magasak, cserébe több lett a középhang. Ezt EQ-val kompenzálva egész jó lehet. (Mint a viccben: a természet nem csak elvesz, de ad is: akinek rövidebb az egyik lába, annak a másik hosszabb.
) Mindenesetre engem már meggyőzött, hogy hangminőség szempontjából jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest