Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem egy Q35-öm van. Én is azzal, ill. – ha még "precízebb" hangzásra vágyok – egy Technics EAH-AZ80 szoktam "hallgatózni".
A Soundcore füleseknek van egy elég jellegzetes hangolása. Nem meglepő módon itt is kicsit meg vannak tolva a mélyek (olyan JBL-esen). De, A-B összehasonlításra szerintem tökéletesen megfelelnek, mert a különbséget képesek előhozni.
Ahogy írtam az előbb, füles és füles szólhat (és szól is) nagyon másképp, de egy ilyen A-B tesztben a különbség az bizony különbség. A JBL hangszóróknak van egy elég jellegzetes (de eléggé "egysíkú" ) mélye, amit sokan szeretnek.
Amit nem lehet elvitatni az az, hogy mélyre képesek menni. Én ezt – mármint nem a hangolást, hanem a képességet, hogy mélyre tudjon menni – hiányolom mostani Soundcore-okból. Utóbbiakkal az is a baj, hogy azon kívül, hogy nem mennek igazán mélyre, olyan 70-80 Hz körül viszont nagyon meg van tolva a basszus (Bass ON).#17472 tibbike01
Ha, nem haragszol, én ezt elengedem.
Szemlátomást nagyon mást hallunk ki a link-elt tesztekből. A nagyobb gond az, hogy úgy tűnik nem csak a kettőnk hallása (ízlése?) különbözik. Ilyetén formán szerintem senki sem fog tudni neked kb. semmit sem ajánlani ebben a topic-ban (ne legyen igazam!) mert képtelenek leszünk eltalálni az ízlésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest