- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- SSD kibeszélő
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16905 üzenetére
Ha már partybox.
Múltkor közel kerültem egy 310hez. Na mondom meghajtom, biztos durva lesz.... Hát nem volt az
Vagyis nyilván szólt, hangos, csúnyán sem szólt annyira (szépen sem igazán), de leraktam egy 2,5x2,5m es szoba közepére és nem volt semmi basszus előtte állva. Mögött szólt. Akkor becipeltem a sarokba, úgy megjött a hangkép... De hát nagyon nem ezt vártam volna majd 200k pénzért.
Nyilván mindenben több mint egy pár kilós valami, de arányban árához képest nagyon nem adta amit gondoltam róla. Szóval ár érték arányban tré.
Persze másról szól, gondolom mocskos nagy akku van benne, de na... De lehet nekem voltak irreális elvárásaim
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- SSD kibeszélő
- Amazon Kindle
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest