Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Krill77 #1615 üzenetére
Hát a hangerő maximuma megítélésem szerint nem mondható halknak, de biztosan viszonyítás kérdése. Ebben csak az sdy-019-el van összehasonlítási alapom, attól nem hangosabb, de sokkal basszusosabb. Nekem beltérre kellett és ott a háttérben szépen eldorombol. Biztos vagyok abban, hogy vannak nála hangosabbak, de azok a többszörösébe kerülnek és szerintem ha discó-t akar valaki tartani, akkor nem ekkora bluetooth hangszóróban kell gondolkodni. AZ árát maximálisan megérte. Még annyit, hogy max hangerőn kicsit már elveszik a mély és picit torzít, de ha egy kicsit is visszább veszem a hangerőt, akkor hangosan és szép tisztán nyomja. Ha erre jársz, szívesen megmutatom.
Ja és fuvolát nem szoktam rajta hallgatni, de az elektromos gitár szépen szól. De ízlések és pofonok... Én szeretem a mély hangzást, így nekem tetszik, lehet hogy másnak más lenne a véleménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest