Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Krill77
üzenetére
Hát a hangerő maximuma megítélésem szerint nem mondható halknak, de biztosan viszonyítás kérdése. Ebben csak az sdy-019-el van összehasonlítási alapom, attól nem hangosabb, de sokkal basszusosabb. Nekem beltérre kellett és ott a háttérben szépen eldorombol. Biztos vagyok abban, hogy vannak nála hangosabbak, de azok a többszörösébe kerülnek és szerintem ha discó-t akar valaki tartani, akkor nem ekkora bluetooth hangszóróban kell gondolkodni. AZ árát maximálisan megérte. Még annyit, hogy max hangerőn kicsit már elveszik a mély és picit torzít, de ha egy kicsit is visszább veszem a hangerőt, akkor hangosan és szép tisztán nyomja. Ha erre jársz, szívesen megmutatom.

Ja és fuvolát nem szoktam rajta hallgatni, de az elektromos gitár szépen szól. De ízlések és pofonok... Én szeretem a mély hangzást, így nekem tetszik, lehet hogy másnak más lenne a véleménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- BMW topik
- Filmvilág
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- OEM Philips SoundBar távirányító
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi