- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Én azóta is baromi elégedett vagyok a Motion Boom Plussal, szerintem jobb választás volt mint az Xtreme 3, meghallgattam azt is a Médiába, Motion Boom Plust nemtudtam sehol, de annyira dicsérte itt mindenki, szerintem nagyon bestbuy tényleg
Mondjuk kell hozzá egy jó EQ..Baromi jól szól, még 50% -on sem kell hallgatni, elég erős 1 szobába, kültér másabb szitu, de benn lakásba egy jó kb 40%os hangerő bőven elég.
-
moma
őstag
Nah most raktam még csak fel az appot. Amúgy az nem fura, hogy mindegyik megvan emelve mégha 1k csak egy picivel is.? Ez nem csak egymáshoz képest nyer értelmet? szóval nem pont ugyanez lenne, ha ez egész annyival lejjebb van víve, mint az 2k a 0dB felett van? Szóval ez nem csak annyi, hogy így alapból hangosabb?
Amúgy nála ez az EQ hogy viszonyul a basszus kiemelés gombhoz? Azzal használja/használjátok, vagy itt azért van ennyire meghúzva a basszus, mert az nincs használva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest