Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #14328 üzenetére

Azzal tisztába vagyunk, ezen nem számítanak normális tesztnek! :) Nekem is ez csak egy hobbi, de már nyilván így is fejlődtem magamhoz képest minőségben.
    Sokkal jobban vesz fel a P30 pro mint a régi telefonom, ennek volt ez a beépített mikrofonja.

Igen, én is gondolkodtam de sajnos nekem nincs akkora nézettségem amiért megérné ebbe befektetni. :( Annyi ember nem nézz engem hogy ebbe beszáljak nagyobb tőkével.
    De még csak csinálnák is teszteket, minden terméket megkéne vennem egyenként az meg a bizonytalan idei gazdasági helyzetbe nem túl kifizetödő.

#14330hcol7
    Bár csak úgy volna :D De sajnos nekem minden termékem fizetős volt.
    Amúgy hallani kell élőbe egy D fine vs Motion Boomot és utána más is el fogja dönteni valóban ki is a győztes ebbe a kategóriában. :K Meg itt sokat számít kinek milyen hangzás jön be, nekem a Dockin a szebb/szimpatikusabb.

De egy online videós a W-king X10/JBL Xtreme 3/Dockin D Fine-t tesztelni és ö azt írta a 3 közül a legszebben a Dockin D Fine szól, szóval hiába régi hangszóró úgy látszik még most is labdába rúg.

Amúgy igen, az igazság nekem úgy a Dockin bejött, vásároltam más hangszórókat is hátha lesz majd ami többet tud majd. De valahogy egyik se tudott olyan villantani amiért leváltottam volna, a W-King D8/Motion Boom jó hangszóró, de nem is egy Dockin killer.

Persze nekem a HK lett volna az optimális, de a hurkalé akkumulátor miatt azt nem akartam venni. Mert ha veszek egy HK Onyx Studiót/Go+Play ott mindenkép opció volna az akku modding, bővítés házilag.
    Meg láttam ilyen moddereket akik csináltak ilyet, de jelentősen megnővekedett a töltési idő.
    Meg sajnos a Hk Onyx széria jelentősen gyengébb akkuról mint hálozatról.
    Ez sok apróság, de a valós életbe azért igen is számítanak.
    Nekem egy hordozható hangszórónál meg igen is fontos egy átlag hangerő vagy néha maximumom mennyit is bír ha szűkség van rá.

Amúgy igazság szerint már megbántam hogy eladtam az Earfun Go-t, sajnos most nem is találok jó árba hasonlóan jó hangú hangszórót ami hordozható.
    Itt az Evolveo, ami a GO2 túlépi teljesítménybe de valahogy a basszus hiányzik belőle és a hangkép se a igazi. De van rá 2 év garancia, ami talán előny.

Mondjuk még van egy tervem, itthon van nekem sok JBL Charge 2 Driver, ami 45mm-es.
    Arra gondoltam próba gyanánt bele lehetne rakni egy ilyent a Armor O2-be, és megnézni menyit javulni a hangzás és a mély tartosmány stb. :U

• hcol7

senior tag

válasz <Adamsky> #14328 üzenetére

abszolut no offense, de sztem a dockint marketingeli lepten nyomon : P ez meg egy ujabb alkalom volt ra.

carl, ne hari, nem tudtam kihagyni : )
    peace

Új hozzászólás Aktív témák