Hirdetés
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az ötlet nem rossz egyébként, nekem is beugrott. Csak plug&play cuccot úgyse találok bele, érteni meg nem értek hozzá, hogy magam forrasztgassam össze ebből-abból.. A gombsor meg olyan szempontból lenne szükséges, hogy a ki-be kapcsoláshoz mindenképp kéne, míg a hangerő illetve a play/pause/next-prev elérhető telefonról, a ki-bekapcs nem. A DIY projektet meg szintén azért vetem el, mert nem tudnám igényesen összedobni
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.