Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az ötlet nem rossz egyébként, nekem is beugrott. Csak plug&play cuccot úgyse találok bele, érteni meg nem értek hozzá, hogy magam forrasztgassam össze ebből-abból.. A gombsor meg olyan szempontból lenne szükséges, hogy a ki-be kapcsoláshoz mindenképp kéne, míg a hangerő illetve a play/pause/next-prev elérhető telefonról, a ki-bekapcs nem. A DIY projektet meg szintén azért vetem el, mert nem tudnám igényesen összedobni
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.