Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem a Motion Boom a te hangszóród. Ugyan én csak review-k alapján állítom, de az amit Gixxer88 írt, egy az egyben ráerősít a tapasztalataimra.
Viszont ha szánsz még rá pénzt, akkor nem csak még dögösebb basszust kapsz, hanem szvsz. jobb üzemidőt is a Tribit Stormbox Blast-al. Az hangzásban ott van a HK Go+Play mellett. Sajna a design olyan, amilyen, de hátha téged annyira nem zavar.
A külsején kívül egyébként az egyik igen komoly gond vele, hogy nem lehet kapni. A gyártói oldalon: Due to high demands, this item is out of stock temporarily. Please subscribe to stay informed.
... az amazon.de-n pedig 1db-ot látok. -
carl18
addikt
A Go+Play remek cucc, de a 120E forint nagyon sok érte.
Én bánom mikor lehetőségem lett volna 40E venni egyet nem tettem, bár a HK-nak is van baja. Az Akku könnyen megpusztul benne, szóval ilyen téren nem egy tartos darab. Meg hát nincs is statisztika mennyit bír egy töltéssel mondjuk.A Hangja szép, de az akkumulátor kérdőjeles. Nálam ez a egy gond volt vele, mert nem tudtam mire számíthatók akku időbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest