Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Nem csodálom a dilemmád. Ezeket meghallgatva lehetne, könnyebben dönteni. És Tribit meg Amazonról rendelhető legközelebbről, vagy ha lenne már esetleg egy ismerősnek az már nagy segítség volna. Partyboxok ugyebár könnyebb esetek. Van belőlük itthon. Mondjuk Alan eléggé elismerően tesztelgette a Stormblastot. De ugye szubjektív. Én berendeltem ugyebár a Motion BP-t. Tüske ide, radiátor oda, nekem nagyon tetszik. Rock, dzesszrock, pop, szinti hallgatva vele. Eléggé meg lett járatva. Aki innen előszőr vett neki is ugyanúgy jó a véleménye róla. És ugye a Tribit teltebb méllyel és kiegyenlített hangképpel bír a tesztelői szerint. Csak az a fránya szubjektív (saját) összevetés hiányzik így. Bátorság.
Legalább valakinek lesz már innen. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legalább valakinek lesz már innen.