Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz carl18 #13859 üzenetére

Figyu, tudom, hogy hol a Tronsmart helye, semmiféle rangsort nem állítottam fel és nem is istenítem, nem hiszem, hogy bármikor is az itt agyig magasztalt kb. 5-6 db hangszóró elé, vagy akár a közelébe is helyeztem volna :F

Van egy jó pár Tronsmart a birtokomban + az ismeretségi köreimen keresztűl még többet is tudtam kipróbálni, és állíthatom, hogy vannak különbségek rendesen, sőt, hagzásmódosítási/javítási (külső eq, stb) lehetőségek sem mindegyik tipusnál hozzák az elvártat, ez tény, de van egy pár ahol elég tisztességes eredményt lehet elérni az alapokhoz képest.

A "sereghajtó" kifejezés azért kicsit erős, ezek szerint kevés az 100 db amit hallottál, hidd el rengeteg hangszóró van ami messze nem éri el a Tronsmart minőségét/színvonalát csak azokról itt nem lehet (szabad?) beszélni, pedig tuti, hogy vannak akiknek még azok is tökéletesen megfelenének, de hát ugye itt élből elvannak hajtva pi...ba :F

..sajnos sok helyen sántít a kijelentésed."
    De nem jelentettem ki semmit... :U

Ezzel az akku teszttel amúgy mire vagy kíváncsi? Dockin vs. Groove? 6600 mAh vs. 1700 mAh? Szerintem az Upgradedre gondoltál nem a Groovera..
    Az igazság az, hogy nem is tudom hol tudnám csuma hangerőn órákon keresztűl kipróbálni, mivel brutál hangos méretéhez képest a Groove. De most már kíváncsiságból engem is érdekel, pláne, hogy kb. félhangerőn 15--18 órára is képes ;)

Új hozzászólás Aktív témák