- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13783 üzenetére
Én is ma láttam Oluv tesztjét a Motion Boom Plus vs Tribit Stormbox Blast. A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól. Teljes hangerőn is jobban jelen van a mély és erős basszus, bár tény és való nincsenek is egy súlyban.
A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott, nem véletlen lett 2,4 kg a vége. A Stormbox Blast egészen biztos közelebb van a JBL Boomboxhoz.Szerintem az Anker hangszórója a M Boom Plus nem sikerült annyira jól.
Meg itt olvasom komment szekcióba melegbe a passzív membrán is beragadt. Alan is hiába EQ-za agyon valahogy még se jó a végeredmény.
Nyilván a költségvetés le volt korlátozva, de valahogy lehetett volna ez jobb is.Vagy majd kiadnák egy frissitet verziót amibe már hagyományos mágnes lesz és korrigálják a hibákat.
Az M Boom Plus mondhatni új kategória mert a Boomboxtol kisebb de az Xtreme-től nagyobb.De ha úgy nézzük mennyi az adott ár, 180 euro a Motion Boom Plus, ha nem lesz rajta akció. A Tribit meg 190 euro, még a nehezebb is megéri majd a 10 euro felárat.
-
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #13783 üzenetére
Nem lehet, hogy a MB Plusban ez egy teljesen más konstrukcióju (anyagu) mágnes? Különben még azt a mélyet se tudná, amit tud. Vagy rosszul spekulálok? Elvileg 60 Hz. A hangzását még csak smart tv Youtube-on tudtam „monitorozni" Yamaha erölködőn, hangfalakkal az igaz, élőben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gamepad
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest