- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13639 üzenetére
" ... a mids-ekben meg letörés van ... " - de ez nem lenne gond, mert ez csak az csak a Soundcore Signature sajátja. Custom EQ-val ez pikk-pakk eltüntethető.
Most belenéztem még 1× a 2db Boom vs. Boom Plus-os videójába, és ott azt mondja, hogy az első bekapcsoláskor azt tapasztalta, hogy ugyan nagyon mélyre nem megy le (sajnos teszem hozzá), de azért van benne mély. És a "pre-release" fw.-vel mintha nem lett volna meg az a bizonyos "tüske" (vagy nem lett volna ekkora).
Jelenleg viszont az a helyzet, hogy a sima Boom szemlátomást tisztábban (pedig a Motion+ -tól még az is odébb van) képes szólni.
Nem megy ugyan olyan mélyre, és nincs olyan hangos, de aki pl. szobában használja (mint én az esetek 90%-ban), annak a "sima" Boom jobb választás lehet. Más kérdés, hogy nekem már van egy Motion+ -om, ami - a dolgok jelen állása szerint - marad is még egy ideig.Merem remélni, hogy a Motion+ vonalat nem fogják elengedni (mint tette a H/K a Go + Play-el), és - előbb vagy utóbb - megcsinálják azt a hangszórót, ami az előbb említett H/K-hoz közelebb áll, esetleg le is pipálja azt (ma már szvsz. nem lenne nehéz).
Új hozzászólás Aktív témák
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest