Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12705 üzenetére
Ne értsd félre, nem azért írom le a tapasztalataimat, hogy meg győzzelek, tudom, hogy nem kedveled a Tronsmart cuccokat
Csak eddig pozitív a benyomásom ezzel az UE-nal, így a flip5 -tel összeengedve meg pláne. Igaz, hogy kell dolgozni az EQ-val (nem is mindegy, hogy milyen) rendesen. Én pl. a hangolást azzal kezdem, hogy a samu telón az Adapt Sound-al eleve erősítem a magas, de van, hogy a magas és közép hangokat is, és ezután tolom rá a letöltött EQ-t! De eleinte még a samu teló EQ-ját is bevetettem, egyszerre két EQ-val dolgoztamTudom, hogy soha nem lesz olyan mint egy Motion+, Tribit Max Sound vagy Dockin stb. de egy kis (nagy) állítgatással/hangolással azért ott a fény az alagút végén, még ha ez a UE nem is fogja elérni soha
...de jó minőségű zenével etetve (inkább elektronikus, pláne mélyorientált) simán tartotta a lépést a flip5 -tel, sőt egy két muzsikánál sokkal de sokkal teltebb volt a hangja
Ezek után egy kicsit csodálkozom, hogy mennyire le van húzva itt a totyikban, mivel ok kicsit "melós" ez a cucc, de az itthon forgalmazott BT hangszórók között, nem győzőm hangsúlyozni, hogy "kategóriájában és ár/értékben", teljesen vállalható
Neked kell megfeleljen, szerintem Oluvnál ez is egy videóig szerepelne.
Mondjuk Alan Ross-nál ott járt...van a YT-on egy videó, Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition vs. Anker Motion Plus and Flare 2
Sajnos gyenge az angolom, ha esetleg megnézed, légyszi írd már le, hogy mi a véleménye/tapasztalata az UE-ról, kíváncsi lennék...
Azt nagyjából leszűrtem, hogy a másik kettő jobb, de mégis mit mond az UE-ról?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Megújult a PROHARDVER!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest