- UHD filmek lejátszása
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
<Adamsky> #12112 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát, a csend pedig a folyamatos googlezás és agyalás csendje volt.
Árban nem szerettem volna a lélektani határ fölé menni egy forinttal sem, hiszen tényleg beltéri hallgatózáshoz kell javarészt a kütyü.
A sztori az, hogy az Earfun oldalán rányomtam a fizetésre, majd pár percre rá mcs fórumtárs rám írt privátban, hogy lenne neki egy eladó XB33.
Nem, nem kaptam agyvérzést...csak felraktam Hardverapróra a még meg nem érkezett Uboom-ot, reménykedve, hogy ha megérkezik és elviszik, enyém lehet az XB33.Apropó, ahogy kerestem az egyes Soundcore termékeket, az tűnt fel, hogy nem találok sehol Boostot. Kifutott modell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest