- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mauzes #11696 üzenetére
Mondjuk Oluv-nak is csak most tűnhetett fel a Boost tesztelése közben, mert anno mikor próbálta a Boom-ot, akkor nem említette ezt. Én legalábbis nem emlékszem, ill. nem találtam semmit visszamenőleg ezzel kapcsolatban.
Tegnap ugye írtam nekik vissza, hogy ez azért csak nem OK, még akkor is, ha csak bizonyos zenéknél és bizonyos hangerőn jön elő.
Erre ma ezt írják:
"Regarding your concerns about the bass, the bass performance won't be the same as Motion+ speaker due to difference speaker units inside. But you can still try below tips to see if the issue can get better or not?
- Confirm the speaker is fully charged
- Turn on and eset the speaker by holding the Power button for 4-5s
- Try the speaker with another device if possible;try another app or audio source
If the issue persists, we are glad to help you exchange the speaker for retry. Before that, please also provide us below information."Tudom nem tökéletes az angolom, de annyira nem is rossz, hogy ne értsék miről beszélek. Plusz link-eltem nekik Oluv tesztjét. Szóval nem értem. Illetve értem én. Sajna az Anker support sem jobb a nagy átlagnál. Ott is ilyen 1 bit-es emberek ülnek, akik kulcsszavak alapján copy-paste-elnek válaszokat a kedves panaszosnak.
Oluv videója alatt azért egy-két emberke arról írt, hogy ők is írtak a support-nak. Talán-talán ha még többen bombáznánk meg őket, akkor átütnénk az ingerküszöbüket, és eljutna a probléma olyan technikushoz, aki érti és legfőképp hallja, hogy miről is van szó.
Szóval Boom és Boost tulajok hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest