Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
A saját tapasztalatból ez egy kicsit overkill kijelentés. Tény szépen szól az Uboom de teljesítményben 2 darab se elég véleményem szerint kerti partira. És itt nem is azt értem amire a Party box 100/300 képes.
3-4 darab Earfun Uboom se képes úgy zöngeni mint 1 Dockin D Fine.
Az Absolut Bestbuy a 70 euros használt Dockin D Fine volt amazon raktárról.persze erre rámegy egy szállítási díj is de az jóval jobb vétel.
Kültéren kipróbáltam az uboomot de 80/100%-on se nagy dur és 5/10 méterről alig hallani. -
tokyo2
tag
Hát Uraim, 1960-ba éreztem magam, amikor is a sztereó hangzás életre kelt. Napjainkban annyira elterjedt a mono hangzás, akár a telokon akár a mi kedvenceinken, hogy el is felejtettem milyen tért és plusz élményt ad egy egy szám élvezeti faktorához ez a hangzás.
Ma jött meg a Tribit Strombox Micro-ból a 2. darab. Van rajta party pairing és stereo pairing..az elég sok többletet ad. Egy kicsit úgy éreztem, hogy erre a sztereó hatásra rá is játszik az elektronika elképesztően széthúzta a két oldalt. Nagyon nem bántam meg ezt a vételt így. Csak csendben jegyzem meg az Uboom-ból is jön a második
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amazon Fire TV stick/box
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Netflix
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest