Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
Hát Uraim, 1960-ba éreztem magam, amikor is a sztereó hangzás életre kelt. Napjainkban annyira elterjedt a mono hangzás, akár a telokon akár a mi kedvenceinken, hogy el is felejtettem milyen tért és plusz élményt ad egy egy szám élvezeti faktorához ez a hangzás.
Ma jött meg a Tribit Strombox Micro-ból a 2. darab. Van rajta party pairing és stereo pairing..az elég sok többletet ad. Egy kicsit úgy éreztem, hogy erre a sztereó hatásra rá is játszik az elektronika elképesztően széthúzta a két oldalt. Nagyon nem bántam meg ezt a vételt így. Csak csendben jegyzem meg az Uboom-ból is jön a második
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Star Wars Outlaws teszt
- Pánik a memóriapiacon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest