Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/10QrRixvOSmhYPAiFdvSNXmJIYrdqz-Dw/view?usp=drivesdk
Csináltam egy hangfelvételt mobillal oluv papa teszt zenéivel, a linken keresztül meg tudjátok hallgatni.
Visszahallgatva a fejhallgatómmal kicsit túl búgónak éreztem a basszust, "élőben" nem volt ennyire aránytalan. Talán a teló mikrofonja és/vagy a fejhallgatóm eredménye. -
poncso86
csendes tag
Pótlom, nem volt időm sajnos hosszasan írni.
A hangja elég korrekt, főleg ahhoz képest, hogy első munka volt. Hangerőben nincs hiány, és mélyre is szépen lemegy, nyilván meg vannak a korlátok a 10cm-es hangszórók miatt, és ugye ebben nincsen dsp.. :D A lábdob, basszus gitár, bőgő stb, tehát az igen mély hangot kiadó hangszerek szépen kereken szólnak rajta, de feljebb haladva, még a mély frekvenciatartományban érzek némi hiányt. Aztán a közép és magas tartomány megint rendben van.
Akusztikus, hangszeres zenék, ének pl kimondottan szépen szólnak rajta.
Én már elég sokat próbálgattam, még a reflex cső tesztelgetésénél is, megszokott zenékkel, és mivel van összehasonlítási alapom, így nyilván jobban kihallottam a különbséget vagy hiányosságot. Valószínűleg egy random bárkinek megmutatom aki először hallja és nem teszteli mindenféle zenével és nem hallgatja össze egy komolyabb cuccal, akkor az azt fogja rá mondani, hogy jól szól.
De lehet az lesz a legjobb, ha egy videót majd készítek róla otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest