- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Bedugva, persze. Annyira gondoltam, hogy internetrádió valahogy… mert azzal nem fogok foglalkozni, hogy sd kártyára másoljak ki dolgokat. Á esélytelen, évek óta nem vagyok annyira képes, hogy a saját telefonom telemásoljam. Mindig eltervezem, hogy majd válogatok, aztán áhh...
Van viszont egy rádió, ahol nincs pofázás, csak régi blues, tehát olyan minőségű felvételek, amiket koruknál fogva nem hallgatok már.
Ezeket semmi értelme hifi vonalon hallgatni. Sisteregnek ezerrel, tudod csomó a 60-as években rögzített, régi technika. Az olyan kismagnók viszont, amikben van netrádió valamiért aranyért mennek csak, szóval adja magát, hogy mobil+bt hangszóró egérút ahogy sikerül.
Persze van itthon egy Fiio X1 is még régről, amiben legalább tele van a kártya flac-el és az még nem tud BT-t.
Kapóra jöhetne, hogy ezen a vackon meg van jack bemenet a bedugós részen rádughatnám, csak sejtem hogy azt inkább jobb ha nem…
A gépnél Focal Alpha szól itt nekem DAC-ról, szóval picit elszoktam a gagyitól.
Próbáltam én telefont hallgatni, de kinyomtam, mert az a csicsergés inkább csak idegesített pár perc után. Látod lebeszélsz, pedig lehet hogy jó lenne ez Mac 5000 ezekre a régi blues témákra. Elnyekeregne ott nekem egy bő 20 percet. Kissrác itt benyomja, annyira tán nem horror szar. Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest