- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szeretek zenét hallgatni. Itthon, munkahelyen (fülessel), autóban, de kerékpáron egyszerűen még nem vitt rá a lélek. Ha most kerékpártúráról beszélünk, akkor ott - én legalábbis - 98% nem egyedül megyek. Akkor pedig inkább beszélget az ember (tudom-tudom, ez elég ósdi dolog, de mi még a haverokkal így kommunikálunk
). A füles - ahogy írod - eléggé veszélyes, azt pedig, hogy egy hangszórót bömböltessek én cikinek érzem.
Sokszor egyébként - elnézve ezeket cigó-hifi-vel vonulókat - az az érzésem, hogy ez az egész egy színjáték. Ők igazából nem zenét hallgatnak, hanem mutatják a külvilágnak, hogy jönnek, és hogy mennyire menők." ... és Charge 3 a hátizsákban ... " - na, az már önmagában is egy sportteljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest