Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
mjani1172 #9583 üzenetére
Más aki a munkáját végzi, pláne egy mentő, meg egy idióta, aki bömbölteti a szarját az erdőben.
Láncfürészes, vagy Oluv most a téma?
Azért Oluvnak ez hobbin túl mutat.(#9585) Wendelke
Én is azon lepődtem meg Városiak kerékpároznak, és Charge 3 a hátizsákban is úgy hallgatták a zenék. Ilyen 25-30 év körüliek, azt nem mondom zavar csak meglepett.
Azért az igazolom egy Xtreme 1-2 már valóban elég nagy hangerőt képes magából produkálni.
A kerékpározásnál azért még van 1 indok a hordozható hangszórók mellet, Sajnos füllhallgatóval elég életveszélyes kerékpározni.
Szóval sok opció nincs zene hallgatásra, engem konkrétan annyira nem zavar ha egy értelmes társaság elteker mellettem egy Charge 3-Xtremet hallgatva.
"Sokkal jobban felhüdit mikor pár "Erőforrás" A telefonjukról bömböltették a dögös robit. Ilyenkor inkább érzem magam feszélyezve és kelletmetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest