- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Véreshurka #9046 üzenetére
Hány éve vetted a Dockint? Sima "D" logó van az elején?
Nekem is a sima D Fine van de itt már nincs beszéd hang. A régieknél még 2017 rendelkeztek ilyennel emlékszem.
Hála az Earfun Go se beszélget. Ugyan az a bekapcsoló hangja mint a Tronsmart T6-nak.
Tegnap este még hallgattam 1 órát lefekvés előtt. A Charge 2+ mellé oda raktam hogy mit nyújt ellene. Komolyan leszólja a JBL Charge 2+-t. Sokkal kiegyensúlyozottabb a hangja, a JBL hangja tök üres ( Pedig eredeti) Az Earfunhoz képest. Talán a JBL Baszusa a membrán felület végett teljes hangerőn erősebb. De Közép, magas tartományba, vagy az összesitett hangzásban az Earfun mindenkép nyerő.
Minden esetre örülök az Earfunnak, ilyen kis hangszóróból ilyen hangzást. Az biztos JBL logóval sokkal drágábban adnák...
Hasonlóan jól szól mint a Dockin D Fine, szép dinamikus. Unokaöcsém elsőnek azt hitte a Dockin van nálam ameddig fél hangerőn hallgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest