- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8695 üzenetére
Annyit szarakodtam itt a rendeléssel, hogy el is repült közben 3 hét, de most lecsaptam Amazonon egy Tribit Xsound Go-ra elsőbbségi szállítással (ami a drágábbik) együtt is megállt 35,47 eurónál, már csak 14 (bocs... 13) darab van raktáron az akciós 25 eurós áron.
Elvileg kedden ideér (ha tegnap időben leadom a rendelést, akkor már most péntekre megjött volna, aminek a hétvége okán örültem volna, csak pont kaptam egy munka hívást és elszállt a lehetőség). Azért fizettem ki a gyorsabb szállítást, mert a simával átcsúszhat jövő hét utáni hétre is, nem azon a 900 Ft feláron fogok tönkremenni, miközben eleve 35 helyett csak 25 euróra van akciózva a cucc.
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.
Gondolkozam ezen az Edifier hangszórón, de nem szimpatikus, ne kérdezd miért. Tudom könnyebben hordozható, de az üvöltő női hang ami bemondja, hogy "bekapcsolva" vagy "csatlakoztatva" nekem nem szimpi és Aliexpressről ki tudja mikor ér ide. Meg gyakorlatilag alig találni róla teszteket és így átgondolva a Tribit Xsound Go IPX védelme is jól tudna jönni, ha többen lemegyünk a Dunához sütögetni és csak ledobom a homokba vagy teszem azt ráborul a sör.
A méretét majd megszokom.
Majd jövök saját véleményekkel ha itt van végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest