Hirdetés
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Annyit szarakodtam itt a rendeléssel, hogy el is repült közben 3 hét, de most lecsaptam Amazonon egy Tribit Xsound Go-ra elsőbbségi szállítással (ami a drágábbik) együtt is megállt 35,47 eurónál, már csak 14 (bocs... 13) darab van raktáron az akciós 25 eurós áron.
Elvileg kedden ideér (ha tegnap időben leadom a rendelést, akkor már most péntekre megjött volna, aminek a hétvége okán örültem volna, csak pont kaptam egy munka hívást és elszállt a lehetőség). Azért fizettem ki a gyorsabb szállítást, mert a simával átcsúszhat jövő hét utáni hétre is, nem azon a 900 Ft feláron fogok tönkremenni, miközben eleve 35 helyett csak 25 euróra van akciózva a cucc.
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.Gondolkozam ezen az Edifier hangszórón, de nem szimpatikus, ne kérdezd miért. Tudom könnyebben hordozható, de az üvöltő női hang ami bemondja, hogy "bekapcsolva" vagy "csatlakoztatva" nekem nem szimpi és Aliexpressről ki tudja mikor ér ide. Meg gyakorlatilag alig találni róla teszteket és így átgondolva a Tribit Xsound Go IPX védelme is jól tudna jönni, ha többen lemegyünk a Dunához sütögetni és csak ledobom a homokba vagy teszem azt ráborul a sör.
A méretét majd megszokom.Majd jövök saját véleményekkel ha itt van végre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tudom 40 eurót ír eredeti árnak, de én az elmúlt 1 hónapban egyszer nem láttam teljes áron kirakva.
A méretét majd megszokom.